Notice: add_option was called with an argument that is deprecated since version 2.3 with no alternative available. in /usr/home/lallar/www/wp-includes/functions.php on line 3389 Notice: add_option was called with an argument that is deprecated since version 2.3 with no alternative available. in /usr/home/lallar/www/wp-includes/functions.php on line 3389 Notice: add_option was called with an argument that is deprecated since version 2.3 with no alternative available. in /usr/home/lallar/www/wp-includes/functions.php on line 3389 Notice: Use of undefined constant add_before_content - assumed 'add_before_content' in /usr/home/lallar/www/wp-content/themes/namib/functions.php on line 443 Notice: Use of undefined constant WP_ADMIN - assumed 'WP_ADMIN' in /usr/home/lallar/www/wp-content/plugins/image-widget/image-widget.php on line 39 La LLar » Noticies
La Llar
Notice: Use of undefined constant noticias - assumed 'noticias' in /usr/home/lallar/www/wp-content/themes/namib/noticias.php on line 5

Las enfermedades ‘top secret’ de los presidentes de EE UU

13.09.2016
  • John F. Kennedy, Woodrow Wilson o Franklin D. Roosevelt van ocultar els mals que patien per tal d’arribar a la Casa Blanca
  • La pneumònia de Hillary Clinton revifa les especulacions sobre el seu estat de salut i es converteix en arma electoral en mans de Donald Trump (més…)

Cèl·lules mare, entre l’estafa i la ciència

13.09.2016

El descobriment de les cèl·lules mare ha estat un enorme avanç en la ciència mèdica. La possibilitat de la seva utilització com a forma de tractament, ja sigui de malalties neurològiques o d’un altre tipus, ha despertat particular interès no només en el món de la ciència sinó entre els pacients i el públic en general. (més…)

El president de la Diputació de Toledo compromet l’ajuda de la institució a l’Associació d’Esclerosi Múltiple

12.09.2016

El president de la Diputació de , , i la presidenta de l’ de Toledo (ADEM-TO), , han signat un conveni de col·laboració, dotat amb 6.000 euros, per a finançar el servei de transport adaptat que ofereixen a les persones afectades per esclerosi múltiple perquè rebin els tractaments de rehabilitació en els centres de l’associació. (més…)

Desenvolupen un fàrmac que es mostra eficaç en el tractament de l’esclerosi múltiple en animals

12.09.2016

Segons explica la directora de l’biofarmacèutica, el tractament amb ORY-2001 inhibeix de manera rotunda el desenvolupament de la malaltia i redueix la seva incidència i severitat. (més…)

Investigadors espanyols descobreixen el mecanisme que explica les errades en la memòria en situacions d’estrès

12.09.2016
  • L’estudi de la Universitat Pompeu Fabra, en col·laboració amb les de Bordeus (França) i Mainz (Alemanya), ha estat publicat a la revista «Proceedings of the National Academy of Sciences» (més…)

Deixant espai per a les emocions: un repte continu per als neuròlegs

10.09.2016
  • Els estudis han demostrat tenir l’oportunitat d’expressar emocions durant les consultes mèdiques ajuda a les persones a fer front a la seva situació ia la seva vida, i millora la col·laboració amb les professionals que tenen cura de la seva salut, però … amb quina freqüència les persones se’ls ofereix aquesta oportunitat, a la pràctica? (més…)

Aplom davant la malaltia

10.09.2016
  • Ramón Arroyo relata en primera persona en un llibre el que suposa patir esclerosi múltiple amb la seva actitud de superació (més…)

Merck i Esclerosi Múltiple Espanya col·laboraran en benefici dels pacients amb aquesta patologia

8.09.2016

Merck i Esclerosi Múltiple Espanya han signat un conveni amb l’objectiu de col·laborar en el desenvolupament d’accions per promoure la salut, prevenció i detecció a temps de l’esclerosi múltiple, així com la millora assistencial de les persones afectades. (més…)

© LA LLAR Associació Catalana d’Afectats d’Esclerosi Múltiple C/Leiva, 39 Bajos 08014 BARCELONA - TEL.934 249 567 - lallar@lallar.org
Nota Legal - Tots els drets reservats - Diseny web i webmaster per www.VARGASCOMUNICACIO.com